Geurmarketing. Geur-wat?

Het ruikt hier naar meer...

"BEDRIJVEN: NEUS VOOR SUCCES"  

Het belang van geuren slaat aan. De kracht van geur kan worden gebruikt om een blijvende indruk op klanten te maken, loyaliteit te bevorderen en uw bedrijf te laten opvallen.

"THUIS: GEZELLIGE GEUREN"  

Het is tijd om je interieur verder te brengen dan het traditionele en een multi-zintuiglijke ervaring toe te voegen. Verse snijbloemen, zeebries, rustige bossen - waar u ook naar op zoek bent;  we hebben een geur voor iedereen.

Voordelen per branche

Kantoren & gebouwen

Wil je vertrouwen inboezemen of professionalisme uitstralen? Laat geur het imago van jouw bedrijf versterken.

Retail

Een geur kan op minder dan een seconde het beslissingscentrum van de hersenen beïnvloeden. Bovendien spenderen klanten gemiddeld 48% meer tijd in ruimtes met een aangename geur.

Zorg

De neutralisatie van urine luchtjes voor het optimaliseren van de zorgomgeving voor de patiënten, de bezoekers en het personeel.

Fitness

Een uitnodigende geur bij de entree, een activerende sportgeur in de cardioruimte of een ontspannende geur in de yogastudio, naar wat ruikt jouw fitnesszaal?⁣

Recreatie

Tropische geur in je zwembadruimte of een welkomsgeur bij de entree? Geef jouw gasten een "wow" gevoel!

Hotel

Het verspreiden van een unieke, complementaire geur versterkt je hotelmerk én verhoogt de hotelbeoordeling van je gasten.

Sauna & Wellness 

Wat is een rozensauna zonder de geur van vers geplukte rozen, een kruidenbad zonder de geur van verse kruiden?

Restaurant & Bar 

Serveer je prachtige gerechten met de juiste omgevingsgeur die de smaak en bezoekersbeleving een flinke zet in de rug geeft.

Casino

Onderzoek heeft aangetoond dat geurverspreiding in ruimten met gokautomaten de inkomsten met ongeveer 45% laat stijgen.

Showroom

Unieke geur aan je showroom creëert een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

Dokters 

Weg met die "medische geur". Door de geur in te zetten in de wachtruimtes help je jouw patiënten te ontspannen.

Scholen

De juiste geur kan wonderen doen voor de sfeer op uw school, het moreel, de productiviteit en de allerbelangrijkste indrukken van mensen binnen en buiten uw instelling te stimuleren.

Gratis geursample  aanvragen

Bergamot/Sinaasappel

Kies je voor Bergamot / Sinaasappel, dan kies je voor een sterke geur met een fruitig hart en citrus top. De combinatie van deze twee ingrediënten is uniek, en creëert met al haar eigenheid een positieve, energieke sfeer. Kom maar door!

Frisse Regenwoud     

Door haar sprekende, groene topnoten en bladachtige hart krijg je met deze geurolie het gevoel in het regenwoud te zijn beland. Daarnaast laat de frisheid van Fresh Rainforest elke ruimte ruiken alsof er zojuist is schoongemaakt. Frisser kan bijna niet!

Olaboo

Wie Oolaboo zegt, zegt zacht, zoet en fris! Met deze vriendelijke geur haal je het zonnetje in huis. Deze geur is fris door de fruitige topnoten, zacht door de bloemige hartnoten en zoet door de basisnoten zoals Bourbon Vanille. Een veelzijdige, positieve geur. Smile!

Vers gemaaid gras

De geur die je wilt ruiken wanneer je je tuin in loopt. Een geur die je laat snakken naar het voorjaar. Die vogeltjes doen fluiten. Die je lentekriebels geeft. Als dat is wat je wilt, zit je met Vers gemaaid gras helemaal goed. Kom maar op met dat zonnetje!

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.