Geur(bom)pakketten

Bedank uw personeel, zakenpartners en klanten met een gepersonaliseerd geurpakket. Kies uit ons assortiment premium geurkaarsen en/of andere geurproducten en zorg voor een onvergetelijke geurervaring.

Contact
Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.


Onze collecties geurpakketten:

lumen kadoset

“LUMEN Home Fragrances” 

"Lumen" is Italiaanse collectie van de natuurlijke artisanale bioproducten zoals geurstokjes, geurkaarsen en autoparfum sinds 1961. Vandaag wordt geleid door de 2de generatie van de familie, trots op hun ambachtelijke tradities die ze verderzetten. Een voorbeeld van echte Made in Italy merk. 

Bekijk hier de catalogus voor de mogelijke producten.

“Stoneglow Candles London”

"Stoneglow" is de natuurlijke keuze geworden voor huisparfums van hoge kwaliteit. Hun huisparfums en geurkaarsen brengen een verfrissende en ontspannende verandering in de gehaaste, onpersoonlijke en geautomatiseerde moderne wereld. Een parfum en het kaarsvet worden zorgvuldig met de hand gemengd en met de hand gegoten. Elke geurkaars wordt individueel gecontroleerd en zorgvuldig verpakt in eigen designverpakking.

Wil je uitpakken met de moderne looks en verrassende geuren? We stellen graag jouw geurpakket van "Stoneglow" samen. Neem contact op

“Aery Living”

Engelse merk van de duurzame geurkaarsen en vele andere unieke geurproducten zoals b.v.b. badzout of mooie kaarshouders, wilt de wereld verbeteren door geen plastiek en chemische stoffen te gebruiken in hun producten en activiteiten. Vanaf 2018 blijven ze hun producten perfectioneren met 1 doel – onze planeet beter te beschermen. 

Ben je gewonnen voor de duurzaamheid? Dan is "Aery" iets voor je! We helpen je graag verder

eloise hall producten

“Eloise Hall´s Life&Nature” 

Eloise Hall gelooft dat de natuur het perfecte tegengif is voor alledaagse stress en spanningen. Alleen een glimp van een vlinder of de geur van een roos kan alles zijn wat nodig is om ons gevoel van welzijn te versterken.

Vanuit het heiligdom van het platteland van Somerset, heeft de ontwerpster Eloise Hall een verzameling prachtige dingen gecreëerd die je uitnodigen om je dichter bij de natuur te voelen.

Rustgevende natuur en kalme sfeer van "Eloise" is een prima keuze! Contacteer ons en we bespreken de mogelijkheden.

“K.Lundqvist Stockholm” 

K. Lundqvist Stockholm is een bedrijf met een lange traditie van kwaliteitsproducten met Scandinavische roots.

Geur is passie bij K. Lundqvist en ze proberen de hoogst mogelijke kwaliteit te behouden. Daarom wordt elke geur gemaakt in Grassé, Frankrijk en om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke geurbeleving krijgt.

Toch liever wat meer designer en high-end geurtjes? "Klundqvist" staat er klaar voor je! Neem contact op voor mogelijke samenstelling en hoeveelheid 


Stel hier je vragen over de geurpakketten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op

Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor uw feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om onze website.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.