Geurbeleving in winkelruimte

Foto: onze geurmachine bij "Simons Fashions Mannenmode" winkel te Bocholt

Met behulp van geuren kan je de perceptie van de kwaliteit van jouw producten verhogen en benadrukken, en op zo een manier kan je je concurrenten af te troeven.

Bij "Simons Fashions Mannenmode" in Bocholt weten ze het ook dat hun zaak nu van extra luxe uitstraling geniet door onze exclusieve geuren toe te passen. Want dankzij een aangename geur in je zaak valt je extra op en wordt je herinnerd door jouw klanten.

Hoe meer tijd de consument in je winkel doorbrengt, hoe groter de kans dat ze hun cheque verhogen.

Onze taak, met behulp van professionele geurmachines, is om de meest comfortabele sfeer te creëren voor een aankoop. En meer, zorgen we voor alle nuances met het onderhoud van geurmachines en geuroliën, je mag alleen maar die magische geur kiezen en daarna simpel alles beheren via je eigen gsm

Enkele voordelen voor je retail-omgeving opgesomd: 

- Meer positieve feedback van de klanten in gearomatiseerde winkelomgeving

- De artikel evaluaties in de winkel zijn positiever in de geparfumeerde omgeving

- De specifieke geur die gebruikt wordt , doet er niet zoveel toe als de aanwezigheid van de geur

Geur verandert de waargenomen tijd doorgebracht in de winkel, wat betekent dat de tijd die consument besteed aan het bekijken van de producten, wachten in de rij of wachten op hulp, korter kan lijken dan het in werkelijkheid is door een aangename (passende) omgevingsgeur.

Reactie van Frank Simons, eigenaar "Simons Fashions":

"Er hangt hier altijd een exclusief geurtje in de lucht en we krijgen heel veel aangename reacties van onze klanten. De geurmachine is een echte aanrader! En heel zeker wanneer de service en onderhoud worden uit de handen genomen door 1010ZEN..."

.

Vraag hier Uw GRATIS 2-weken test aan

Splits e-mailadressen met een komma.