Geurbeleving op kantoor

Foto: kantoor "PSG Group" te Hasselt, wordt begeurd door 1010ZEN

Geurbeleving op het kantoor heeft een positief effect op:

  • De efficiëntie van het personeel
  • De vorming van klantloyaliteit aan je bedrijf 
  • Het opbouwen van vertrouwensrelaties met je partners  

Onze unieke geurtoestel is geschikt voor alle ruimtes. Wil je geur verspreiden in een ruimte tot 250m²? Dan is één geursysteem al voldoende om jouw hele ruimte te voorzien van geur! Perfect om wat extra beleving toe te voegen in je kantoor!

Voor het begeuren van de gebouwen met een complexe lay-out, het kan nodig zijn dat er een verbinding moet gemaakt worden met een gemeenschappelijk ventilatiesysteem en daar zijn onze onlangs vernieuwde geursystemen van toepassing. 

Hoe werkt het?
Professionele slimme geurmachines zijn uitgerust met een programmeerfunctie en worden met “My Sense” app bestuurd via je gsm :
ze worden automatisch in- en uitgeschakeld in overeenstemming met de openingsuren en het gewenste niveau van aroma-intensiteit.

Dankzij dit wordt de geurolie zuiniger geconsumeerd en vermindert het ook de mogelijkheid dat werknemers vergeten het apparaat in- of uit te schakelen.


Aangename interieurgeur geeft een lading van levendigheid en een positieve sfeer, verlicht vermoeidheid, helpt te ontspannen en beschermt tegen stress.


Geurbeleving op kantoren, bedrijfscentra of showrooms lost veel werkongemakken op en heeft een positief effect op het versterken van de positie van het bedrijf ten opzichte van de concurrenten.


Reactie van Gunter Vanroy , mede-eigenaar "PSG Group" Hasselt:

"In ons kantoor gebruikten we steeds dure geurstokjes op alle plaatsen maar de geur bleef niet lang. Daarom besloten we voor de geurmachines van 1010ZEN te gaan en zien wat dit bracht. W kunnen ons kantoorgeurtje niet meer missen en de collega's zijn zeer positief over. Positieve en motiverende sfeer is gegarandeerd!"

Vraag hier Uw GRATIS 2-weken test aan