Welkom bij 1010ZEN (ten ten zen)

"Je neus weet het"

Beste geur-liefhebbers,

Welkom bij 1010ZEN, een geurmarketing bedrijf waar onze liefde voor geuren centraal staat!

Wij zijn Jenny en Patrick, de trotse oprichters van 1010ZEN. Onze reis begon met een gedeelde passie voor geuren en hoe ze ons diep kunnen raken. Geuren hebben altijd een speciale betekenis voor ons gehad - ze kunnen ons terugbrengen naar dierbare herinneringen en emoties oproepen diep van binnen.

1010ZEN is niet alleen een bedrijf, het is een creatieve uitlaatklep waar we onze liefde voor geuren kunnen delen met anderen. We willen niet alleen de kracht van geurmarketing benutten, maar ook magische momenten creëren voor onze klanten.

Onze benadering is persoonlijk en op maat gemaakt voor elke klant. We geloven sterk in de kracht van samenwerking, waarbij we nauw met u samenwerken om uw merk, ruimte of evenement te begrijpen. We willen dat onze geurcreaties perfect passen bij uw visie en de emoties opwekken die u wilt overbrengen.

Bij elk product dat we leveren, wordt met zorg en aandacht nagedacht. We selecteren de meest verfijnde geurcombinaties en zorgen ervoor dat ze een blijvende indruk achterlaten op uw klanten of gasten. Onze tevreden klanten en de glimlachen die we elke keer weer zien, zijn onze grootste drijfveer.

Bij 1010ZEN geloven we dat geur de brug naar geluk is, en we streven er elke dag naar om die brug voor u en uw doelgroep te bouwen. Onze passie voor geuren inspireert ons voortdurend om nieuwe en boeiende ervaringen te creëren die uw zintuigen prikkelen en een blijvende indruk achterlaten.

Als u vragen heeft, willen we graag persoonlijk met u spreken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we een reis beginnen en uw wereld vullen met magische momenten!

Met geurige groeten,

Jenny en Patrick,
1010ZEN - Geurmarketing Experts

Evgenia(Jenny)Balabkina, 

Geurdirecteur

Oprichter en chief visionair, Jenny is de drijvende kracht achter het bedrijf. Zij houd van haar handen vol houden door mee te werken aan de ontwikkeling van de geurmarketing, testen van de nieuwe producten, geuradvies en klantervaringstrategieën.

"Ik vind het geweldig om reacties van klanten te zien als ze de juiste geur vinden, evenals hun gezichten wanneer ze de geuren zoals "warme appeltaart" of "vers gemaaid gras" ruiken. De stemming in de ruimte stijgt meteen en iedereen fleurt op. Dat doet me plezier dat we onze klanten kunnen helpen die perfecte geur te vinden en zich te onderscheiden. We zien enorme veranderingen in omgevingen als we ze eenmaal hebben geparfumeerd" 

Patrick Vaesen, 

Geurmonteur

Patrick, met zijn internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en te verbeteren. Hij is vastbesloten om succes te stimuleren en levert zijn professionele inzicht om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Buiten al die bovengenoemde kwaliteiten is Patrick ook een "handige Harry" wat de geursysteemmontage betreft, hij ervaren specialist in het luchtverplaatsing en weet zeker waar het beste plaats is om uw bedrijf in een "neusopslag" lekker laten ruiken.