Gratis geursamples


Benieuwd welke geur best bij jouw organisatie past? Vul dan onderstaand formulier in.
We nemen contact met je op voor een gratis geurendemo.

Onze toppers

Bergamot/Sinaasappel

Kies je voor Bergamot / Sinaasappel, dan kies je voor een sterke geur met een fruitig hart en citrus top. De combinatie van deze twee ingrediënten is uniek, en creëert met al haar eigenheid een positieve, energieke sfeer. Kom maar door!

Frisse Regenwoud     

Door haar sprekende, groene topnoten en bladachtige hart krijg je met deze geurolie het gevoel in het regenwoud te zijn beland. Daarnaast laat de frisheid van Fresh Rainforest elke ruimte ruiken alsof er zojuist is schoongemaakt. Frisser kan bijna niet!

Olaboo

Wie Oolaboo zegt, zegt zacht, zoet en fris! Met deze vriendelijke geur haal je het zonnetje in huis. Deze geur is fris door de fruitige topnoten, zacht door de bloemige hartnoten en zoet door de basisnoten zoals Bourbon Vanille. Een veelzijdige, positieve geur. Smile!

Vers gemaaid gras

De geur die je wilt ruiken wanneer je je tuin in loopt. Een geur die je laat snakken naar het voorjaar. Die vogeltjes doen fluiten. Die je lentekriebels geeft. Als dat is wat je wilt, zit je met Vers gemaaid gras helemaal goed. Kom maar op met dat zonnetje!