De meest aangename geurbeleving

Verbeter vandaag uw luchtkwaliteit met onze geursystemen


Meer info


Stijlvol en Slim


Ons geursysteem is gebaseerd op een combinatie van geavanceerde geurmachines en speciale geurcartridges. Samen vormen ze een krachtig duo dat zorgt voor een aangename en gepersonaliseerde geurbeleving in elke gewenste ruimte.

De geurmachine is ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek. Het zwarte apparaat is compact en stijlvol, waardoor het naadloos past in elk interieur. De geurmachine werkt op basis van geavanceerde technologie en kan eenvoudig worden geïnstalleerd in verschillende ruimtes, zoals huizen, kantoren, winkels, hotels en meer.

Het hart van het geursysteem zijn de geurcartridges. Deze cartridges bevatten een zorgvuldig samengestelde mix van hoogwaardige geuroliën en -essenties die zorgen voor een langdurige en consistente geurverspreiding. De cartridges zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, waardoor jij kunt kiezen uit een breed scala aan aroma's die passen bij jouw voorkeuren en de gewenste sfeer.

Het gebruik van geurcartridges biedt verschillende voordelen. Ten eerste zijn de cartridges gemakkelijk te verwisselen, waardoor je snel en moeiteloos van geur kunt veranderen wanneer je dat wilt. Ten tweede zorgt het gebruik van cartridges ervoor dat de geurmachine altijd de juiste hoeveelheid geur verspreidt, zonder dat gebruikers zich zorgen hoeven te maken over het mengen van geuroliën of het afmeten van de juiste hoeveelheid.

Om het geursysteem te gebruiken, plaats je eenvoudigweg de gewenste geurcartridge in de geurmachine. De machine verspreidt vervolgens op een gecontroleerde en gelijkmatige manier de geur door de ruimte. De intensiteit van de geur kan worden aangepast om te voldoen aan de persoonlijke voorkeur en de grootte van de ruimte.

Het geursysteem is ook ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. De geurmachine maakt gebruik van geavanceerde technologieën om het energieverbruik te optimaliseren, waardoor het systeem zowel effectief als milieuvriendelijk is.


Plug & Play 

Ons geurtoestel is een geavanceerd apparaat dat gebruikmaakt van slimme technologie. Wat precies dit toestel zo uniek maakt, is dat deze kan worden bediend via een speciale mobiele app, waardoor je volledige controle hebt over de geurervaring in je omgeving.

De bijbehorende geur-app is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Jij kunt de app eenvoudig downloaden op je smartphone of tablet en vervolgens verbinding maken met de geurmachine. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, opent zich een wereld van mogelijkheden voor het creëren van een aangename geurbeleving.

Met de app kun jij kiezen uit een breed scala aan geuren die beschikbaar zijn in de geurcartridges. Of het nu gaat om frisse bloemengeuren, verkwikkende citrusaroma's of warme houtachtige tonen, er is voor elk wat wils. Jij kunt je favoriete geur selecteren en de intensiteit ervan aanpassen naar je persoonlijke voorkeur.

Daarnaast kun je meerdere geurmachines koppelen aan dezelfde app, waardoor ze verschillende ruimtes in huis of op kantoor kunnen voorzien van een aangepaste geurervaring. Of het nu gaat om de woonkamer, de slaapkamer, de vergaderruimte of de lobby, het geursysteem zorgt voor een aangename geur in elke gewenste ruimte.

De app biedt ook een handige functie voor geurplanning op afstand. Gebruikers kunnen op elk gewenst moment en vanaf elke locatie de geurmachine bedienen via hun smartphone. Of je nu onderweg bent naar huis en een aangename geur wilt verspreiden voordat je aankomt, of als je op kantoor bent en een ontspannende geur wilt creëren voordat je weer naar huis gaat, met de geur-app van is het allemaal mogelijk.

Kortom, het geurtoestel in combinatie met de bijbehorende app biedt je een geheel nieuwe manier om de geurervaring in je omgeving aan te passen. Of het nu gaat om het creëren van een ontspannende ambiance, het opfrissen van de ruimte of het stimuleren van productiviteit, met deze innovatieve geurtechnologie hebben gebruikers de volledige controle over de geurbeleving, allemaal binnen handbereik via hun smartphone.


geurbeleving op kantoor

Gebouw & kantoor

Het gebruik van geuren in jouw kantoor kan stress verminderen, de productiviteit verbeteren en je werknemers tevreden houden. Laten we eens kijken hoe geurmarketing jouw bedrijf ten goede kan komen! 

Retail

Mis geen voordelen voor je winkel! Het aanwezigheid van een geur in winkels heeft aangetoond dat het de klanttevredenheid en loyaliteit verhoogt, de verkoop gaat stijgen en zelfs de algehele winkelsfeer verbetert. Het is tijd om je te onderscheiden van je concurrenten met de passende geuren die een gedenkwaardige klantervaring creëren. 1010ZEN biedt state-of-the-art technologie die niet alleen de winkelervaring van je klanten verbetert, maar ook je winst verhoogt. 

shallow focus photo of BMW emblem

Autoshowroom

Geurmarketing gebruiken voor je autoshowroom kan je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Klanten brengen gemiddeld 12 minuten door in de showroom en hun neus is ongeveer 90% van die tijd actief. Lees verder voor meer informatie over hoe jouw bedrijf kan profiteren van geurmarketing om nieuwe klanten aan te trekken en meer auto's te verkopen. Installatiemogelijkheden

STAND ALONE

De geur wordt verspreid eenvoudig binnen de betreffende ruimte

DIRECT INJECTION

De geur wordt in een direct aangrenzende ruimte geïnjecteerd 

AIR CONNECTED

De geur wordt via het ventilatiesysteem verspreid

SCENT CHANNEL

Voldoen voorgaande oplossingen niet aan je behoeften, we maken een geursysteem op maat

Eenvoudig zelf te bedienen via je gsm app

Alle geursystemen zijn eenvoudig met de smartphone te bedienen via de app :  

  • Je eigen geur-tijdschema instellen (zo verbruik je alleen geurolie wanneer dat nodig is)

  • Vulstand controleren (hier zie je meteen hoe vol je geurcartridge is)

  • Geurintensiteit aanpassen (als je de geur beter wilt ruiken of iets subtieler maken)

  • Support (in deze app bieden we online support aan. Loopt iets niet naar je wensen? Dan staan we klaar om je verder te helpen.)