Geuren neutraliseren

Neutralisatie van ongewenste geuren in maar liefst 7 seconden!

Geurmarketing werkt omdat de neus invloed heeft op hoe we reageren en ons voelen. Als je iets ergs ruikt, dan zal je het onaangenaam vinden om te eten, moeilijk om te slapen en onaangenaam om in de buurt te zijn. Door geurmarketing te gebruiken, kan je slechte geuren neutraliseren met geuren die niet alleen aangenaam zijn, maar ook fungeren als afrodisiaca, waardoor mensen zich ontspannen en positief voelen over je bedrijf.
Hier lees je hoe je slechte geuren kan neutraliseren met geurmarketing:

 
SCHOON VERSUS SCHOONBELEVING

Dat een ruimte technisch schoon is betekent echter niet per se dat we deze ook zo ervaren. En deze (onbewuste) ervaring is weer van invloed op onze evaluatie van de ruimte en of we er terug willen komen. Kortom, je kunt je ruimte dus nog zo goed schoonmaken, wanneer deze niet als schoon wordt ervaren zit je alsnog met de nadelige gevolgen hiervan. En laat vooral geur in deze schoonbeleving nu een belangrijke rol spelen!

FRISSE GEUREN, GEEN FRUSTRATIE

Ongewenste geuren vormen een grote bron van frustratie. Zo ziet in kantoren maar liefst 52% van de werknemers dit als één van de belangrijkste factoren die van negatieve invloed zijn op de werksfeer. Daarnaast stoort 80% van mensen zich aan stank in toiletruimten. Verspreid je hier een frisse geur, dan verhoog je de hygiënebeleving aanzienlijk. Daarbij gaan mensen ook bijdragen aan het schoonhouden van een omgeving wanneer ze een frisse (citrus)geur ruiken. Kortom, twee vliegen in één klap!

ONGEWENSTE GEUREN BLIJVEND VERDRIJVEN

Bakjes schoonmaakazijn of houtskool neerzetten, de ruimte ventileren, wandsprays plaatsen. Allemaal tips die je mogelijk al gehoord hebt in je zoektocht naar het verdrijven van ongewenste geuren. Of het nu gaat om bier-, zweet-, toilet-, riool- of rooklucht, al deze genoemde oplossingen werken meestal niet langdurig of gewoonweg niet goed genoeg. 

Om stank wél langdurig en goed te kunnen neutraliseren maken wij met onze geursystemen gebruik van de koudvernevelingstechniek. Tijdens dit vernevelproces lost droge nevel zich op in de lucht en wordt deze door de natuurlijke airflow in de ruimte gedragen. Zo verspreidt de ingezette geur zich door het vernevelinterval gelijkmatig en zakt deze niet snel naar de grond. Hierdoor kunnen wij je dan ook een constante geurbeleving garanderen. Beloofd!

Eens dat de geurmachine is geïnstalleerd, duurt het slechts 7 à 8 seconden voordat de geurhinder verdwenen is.Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang GEURBON van 20€

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.